Werken bij Theo van Velzen

Aanpakkers in de bronbemaling

Aanpakkers in de bronbemaling

Zo staan we wel bekend. Geen klus is ons te gek, geen uitdaging te groot. Steek jij ook graag de handen uit de mouwen en werk je graag in een team waar je veel vrijheid en vertrouwen krijgt om dingen zelf op te pakken? Kom d’r bij. Een baan bij Theo van Velzen is een baan die je verder brengt. Je leert een vak, doet unieke werkervaring op en draagt bij aan de wereld om je heen. Letterlijk. Verbeteringen aan onze infrastructuur, de aanleg van nieuwe woningen: het is vaak niet mogelijk zonder het voorbereidende werk van een bronbemaler.

Werken bij Theo van Velzen is:

Stilzitten doen we niet. Als bedrijf zijn we continu in beweging, maar ook als persoon. We geven je daarom graag de kans om je te blijven ontwikkelen. Door bijvoorbeeld een opleiding te volgen of intern door te groeien.

Bij Theo van Velzen ziet elke werkweek er weer anders uit. Geen dag is hetzelfde. Dit maakt het werk zeer afwisselend, maar vraagt ook om de nodige flexibiliteit. Als jij houdt van snel schakelen en ad hoc werk, ben je hier aan het juiste adres.

Van eenvoudige kelderbouw tot complexe bouwputten en infrastructurele projecten in stedelijk gebied: wij werken aan de meest uiteenlopende projecten. Die afwisseling vinden we gaaf en houdt ons scherp.

Bij ons hangt er een familiaire sfeer. De lijnen zijn kort en er is veel persoonlijk contact. We weten wat we aan elkaar hebben. Soms is een blik genoeg. En de vrijdagmiddag is snackmiddag. Zet die maar vast in je agenda.

Kom d’r bij!

Steek jij graag de handen uit de mouwen en zie jij jezelf wel werken voor ons? We hebben altijd plek voor nieuwe aanpakkers.

Scroll naar boven