Pompinstallaties

Theo-van-Velzen_pompinstallaties

De juiste tijdelijke en permanente pompoplossingen

Theo van Velzen heeft alles in huis op het gebied van tijdelijke en permanenten pompinstallaties. Gangbaar materiaal is altijd op voorraad en snel te leveren. Een complexe situatie of een project waar maatwerk vereist is? Geen probleem. Wij ontwerpen, bouwen en installeren maatwerk pompinstallaties in onze eigen werkplaats. Daarmee ben je verzekerd van een inventieve oplossing. Onze specialisten combineren namelijk jarenlange ervaring met de nieuwste technieken en vakkennis. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat bedrijfsprocessen veilig en zonder oponthoud door kunnen blijven gaan. Daarom staan wij 24/7 en 365 dagen klaar.

Onze pompen worden met name ingezet voor:

  • Grondwater
  • Afvalwater
  • Industrieel proceswater
  • Oppervlakte- en regenwater

Tijdelijke of permanente pompinstallatie nodig of een vraag over onze dienstverlening?

Tijdelijke pompinstallatie huren

Theo van Velzen beschikt over een van de grootste pompverhuurvloten van Nederland. We leveren alle soorten pompsystemen. Van dompelpompen tot spuitpompen en centrifugaalpompen. Zowel elektrisch als in een geluiddempende dieseluitvoering. Het aanbod wordt voortdurend gecontroleerd en uitgebreid met de nieuwste technologie. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbaar materiaal.

Daarnaast werken we nauw samen met ons zusterbedrijf Flexpumps, die zich volledig gespecialiseerd heeft in het verhuren van pompinstallaties en toebehoren.

Meer over Flexpumps

Flexpumps is ontstaan vanuit het gedachtegoed van ons moederbedrijf Van Tongeren Watertechniek en PJ de Vet & Zonen Mill BV. Samen hebben we meer dan 170 jaar ervaring en alle nodige materialen die je maar kan bedenken om klanten van hun waterprobleem af te helpen. Door onze krachten te bundelen kunnen we gemakkelijk, snel en flexibel inspelen op jouw vraag.

Theo-van-Velzen_pompinstallaties-beeld-44

Maatwerk en permanente pompinstallaties

Om vraagstukken structureel op te lossen, realiseren wij ook permanente maatwerk pompinstallaties. Deze worden door ons intern ontworpen en helemaal op maat gemaakt. Van de elektrotechnische kant van de installatie tot de online besturing en bewaking.

Advies op de eerste plaats

Daar begint het voor ons bij. Graag duiken wij in uw vraagstuk om de beste pompoplossing te bieden. Dat verreist kennis en creativiteit die verder gaan dan de standaardoplossing. Ook hierbij denken we een paar stappen verder, zodat u het juiste advies krijgt voor een veilige, kosteneffici├źnte en betrouwbare pompoplossing.

Tijdelijke of permanente pompinstallatie nodig of een vraag over onze dienstverlening?

Scroll naar boven