Wil jij gave dingen doen met water & techniek?

Wij zoeken een uitvoerder

afbeelding-wie-ben-jij

Wij zoeken… uitvoerder (fulltime)

Je stuurt verschillende ploegen bronbemalers en/of boormeesters aan. Jij coördineert en faciliteert alles rondom de projecten waar jouw collega’s iedere dag aan werken. Het betreft kleine tot middelgrote projecten van enkele uren tot een paar dagen. De projecten zijn hoofdzakelijk gelegen in Noord-Holland. Je werkt in een klein team ervaren collega’s

We doen het samen

Je start je dag op de zaak, waar je ad hoc wijzigingen in de planning doorvoert, werkbriefjes worden uitgedeeld en je je collega’s op weg helpt. Per dag plan je met onze planner de mensen en machines en zorg je voor beschikbaarheid van benodigd materiaal/materieel. Je behoudt overzicht, zet lijnen uit, signaleert tijdig mogelijke knelpunten en lost deze op.

Vervolgens gaan jouw collega’s op pad, handel jij je e-mail af en plan je vast globaal voor de komende dagen. Daarna stap je zelf ook in de auto. Je gaat langs bij de werken, woont bouwvergaderingen bij en overlegt met de uitvoerder ter plaatse over de voortgang van het project. Tegelijkertijd ben je aanspreekpunt voor collega’s m.b.t. bijzonderheden en vragen tijdens de uitvoering van het werk en als zaken niet lopen zoals gepland.

Vrijheid & vertrouwen

In de tussentijd komen regelmatig telefoontjes binnen van jouw contactpersonen bij opdrachtgevers (aannemers) over lopende projecten en nieuwe werken. Met de meeste opdrachtgevers wordt langdurig samengewerkt op basis van vertrouwen en het leveren van kwaliteit. Jij bouwt hier op voort. Je bespreekt de ins- en outs van de opdracht, spart over de beste aanpak en plant de werkzaamheden in conform afspraken. Ook intern heb je veel contacten, zoals met calculatie over prijzen en ideeën qua uitvoering van een project.

Aan het eind van jouw dag heb je even contact met de verschillende ploegen. Jullie bespreken bijzonderheden, je bent een luisterend oor en geeft advies waar nodig. Doel is om iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Kortom; een afwisselende, dynamische functie waarin je snel schakelt en veel vrijheid geniet je eigen werkdag te plannen.

Kijken of je werken bij ons wat vindt? Een dagje meelopen is altijd mogelijk!

Danny Hoebe, directeur

Functie-eisen

Je bent fulltime beschikbaar
Mbo/Hbo- werk- en denkniveau
Een gedegen technische opleidingsachtergrond, affiniteit in de branche of GWW bouw is wenselijk
Relevante werkervaring, zoals bij een technische dienstverlener, in de infra, onderaanneming- of loonwerksector
Bezit van een rijbewijs BE
Diploma VCA-VOL
Je woont bij voorkeur in Noord-Holland

Wie ben jij

Sterk in coördineren, plannen en regelen en daarnaast sociaal en communicatief vaardig; dat typeert jou. Je kunt goed overzicht houden over de verschillende lopende projecten en weet de juiste prioriteiten te stellen. In een hectische omgeving waarin veel ad hoc gebeurt, weet jij de rust te bewaren en zaken gestructureerd af te handelen. Wanneer er tijdens projecten knelpunten ontstaan, reageer je adequaat en ben je oplossingsgericht. Bij calamiteiten streef je naar een correcte en passende oplossing zodat het project niet stagneert, in goed overleg met betrokken partijen.
Je noemt jezelf niet perse een techneut pur sang, maar hebt wel veel affiniteit met techniek. Je begrijpt wat klanten bouwen en wat ze nodig hebben. Hierdoor ben je voor hen een prettige gesprekspartner. Verder ben je dienstverlenend ingesteld en vind je het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren.

Als uitvoerder ben je in staat op een natuurlijke, motiverende en inspirerende wijze leiding te geven aan de medewerkers, zodat zij hun functie zo optimaal mogelijk kunnen vervullen. Hierbij heb je oog voor het individu en hun behoeften, bied je een luisterend oor indien nodig en zorg je dat mensen met een prettig gevoel hun werk kunnen doen.

Wie zijn wij

Grondboortechniek en Bronbemaling Theo van Velzen, is na de overname van Van Tongeren Watertechniek, samen met Henk van Tongeren Water & Techniek de grootste speler in de Nederlandse markt op het gebied van bronbemaling en duurzame infiltratietechnieken. Wij leveren innovatieve oplossingen in watertechniek. Zowel aan bedrijven als overheden en particulieren. Eigenlijk doen we alles om projecten in beweging te houden. Want wie veilig wil werken in een droge bouwkuip, een tunnel wil graven, een woning wil onder kelderen of de natuurlijke omgeving duurzaam wil infiltreren, heeft de juiste technieken, ervaring en mankracht nodig. Daar hebben wij inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring mee.

Daarnaast kenmerken wij ons als een warme en betrokken organisatie. We investeren veel in onze medewerkers en stellen altijd de mens centraal. Want als het goed gaat met onze mensen, gaat het ook goed met het bedrijf. Daar zijn we van overtuigd.

Wat bieden we jou

Een uitstekend salaris conform CAO Bouw & Infra
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Theo-van-Velzen_vacature-boormeester-3

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Top! Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om te kijken welke mogelijkheden we voor je zien.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Scroll naar boven