Theo van Velzen wordt overgenomen door Henk van Tongeren

Vanaf 1 januari worden Theo van Velzen Grondboortechniek en Bronbemaling en Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica BV overgenomen door Henk van Tongeren Water & Techniek. Hiermee worden we de grootste bronbemaler van Nederland. Stiekem waren we al maanden bezig met deze overname. De weg ernaartoe hebben we voor jullie gefilmd… 😉 https://youtu.be/cWrJS46Hsyc

Grootste bronbemaler van Nederland
Met deze overname mag Henk van Tongeren zich volgend jaar de grootste bronbemaler van Nederland noemen. Naast de vijf huidige vestigingen in het oosten en noorden van Nederland krijgen zij er nu ook een vestiging in het westen bij. Zo hebben we een mooie landelijke spreiding en verdubbelen we ons machinepark. En krijgen zij er een expertise grondmechanica bij.

Los van de wisseling van eigenaar, verandert er voor jou niets. We blijven gewoon het vertrouwde adres voor grondboortechniek, bronbemaling en grondmechanica. Ook de namen van onze bedrijven blijven hetzelfde. Wel hebben we door de overname meer slagkracht en kennis dan we afzonderlijk hebben. Door onze krachten te bundelen worden we de meest innovatieve en slagvaardige bronbemaler van Nederland. Met als grootste voordeel voor jou: de totale dienstverlening. Van advies tot complete uitvoering, onderhoud en service.

Verduurzaming branche
De overname is ook een belangrijke zet in het verduurzamen van de branche. De bedrijven staan ​​bekend om hun innovatieve product om de CO2 footprint zo klein mogelijk te houden. Al jarenlang werken we samen om onze duurzame DSI -infiltratietechniek op de kaart te zetten en maken we gebruik van zuinige motoren en alternatieve brandstoffen en energiebronnen. Uiteindelijk willen wij met Henk van Tongeren in 2030 CO2-neutraal te zijn en de branche laten zien dat duurzaam bouwen de norm is. Daar hebben we geen slagkracht voor.

Vragen?
Wij hechten waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en zullen daarom op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Mocht u nu al vragen hebben over de overname van ons bedrijf door Henk van Tongeren Water & Techniek BV, dan weet u ons te vinden.

Scroll naar boven