Over ons

Over ons - Danny Hoebe

Wij gaan ver om jouw project verder te brengen

Bij Theo van Velzen zijn we breed gespecialiseerd in grondboortechnieken en bronbemaling. Of het nu om grote infra- en bouwprojecten gaat of de aanleg van een kelder: iedere klus krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Natuurlijk zorgen wij voor een droge bouwkuip en verlagen wij grondwaterstanden op een veilige manier. Dat doen we al meer dan 100 jaar en dat mag men van een bronbemaler verwachten. Waar wij ons in onderscheiden is onze vooruitziende blik. We hebben onszelf aangeleerd nooit te denken in beperkingen, altijd in kansen en mogelijkheden. Hierdoor overzien we de scope van een project in een vingerknip, ondervangen we risico’s op voorhand en kunnen we snel tot actie overgaan. Want dat doen we toch het allerliefst. De handen uit de mouwen steken en onze klanten verder helpen. En die extra stappen die we daarbij zetten? Vinden we heel normaal. Typisch die aanpakkersmentaliteit van een familiebedrijf uit Noord-Holland dat niet alleen weet wat ontzorgen is, maar het gewoon voor u doet.

Extra informatie nodig over onze duurzame inspanningen
of op zoek naar een van onze diensten?

“Is er een probleem, dan lossen we die eerst op. Later zoeken we wel uit wie er verantwoordelijk is. Veiligheid en vertrouwen staat bij ons namelijk voorop.”

Danny Hoebe, directeur

Waar het allemaal begon

Bij Theo dus. Theo van Velzen groeide letterlijk op tussen de bemalingspompen. In 1980 rolde hij vanuit de schoolbanken in het vak bij een loonbedrijf en later bij Hoebe Bronbemaling. Na zeven jaar begon het te kriebelen. ‘Stel dat ik zelf een bedrijf zou beginnen ...’ En dat deed Theo niet veel later, na een goed gesprek met zijn vrouw Margret. Hij wist dat hij zoveel meer in zijn mars had. Om zichzelf te ontwikkelen en daarbij de mensen om zich heen. In 1997 startte Theo zijn bedrijf vanuit een schuur in Bakkum. Het werk deed hij eerst allemaal zelf. In 2000 kwam het grote werk van VBK, dit is het moment geweest om personeel in dienst te nemen en groeide het bedrijf razendsnel. In 2007 lijfde het bedrijf Hoebe Bronbemaling, dat toen al meer dan 90 jaar een begrip was in de bronbemaling. In 2011 volgde Tjaden Adviesbureau voor Grondmechanica. Dit was het fundament voor een sterk bedrijf dat onder de bevlogen visie van Theo een begrip werd in de regio en ver daarbuiten. Iedereen kende de ‘geel-blauwe bakken’ die op de bouwterreinen prijkten. Na jaren een stap extra te hebben gezet voor zijn klanten, werknemers en leveranciers, was het in 2021 tijd om zelf een stapje terug te doen. Hij droeg zijn bedrijf over aan Van Tongeren Watertechniek en de dagelijkse leiding aan Danny Hoebe.

Onze missie

Wij delen dezelfde missie als ons moederbedrijf Van Tongeren, omdat we geloven dat we verder komen als we samen in beweging blijven. Dat betekent: koppen bij elkaar en handen uit de mouwen. Met als doel: u de beste oplossing bieden voor uw vraagstuk en de wereld een stukje mooier maken. Bijzondere en lastige klussen? Daar krijgen wij juist energie van. Het daagt ons uit om te blijven innoveren. Om projecten in beweging te houden. Om met onze oplossingen de wereld een handje vooruit te helpen. Wij fantaseren niet over een betere toekomst, wij werken nu al aan de wereld van morgen. Waar kunnen we u bij helpen?

Grondboring nodig of een vraag over onze dienstverlening?

Scroll naar boven