Pand Theo van Velzen - Alkmaar

Tweetal nieuwe dieselpompen aangekocht voorzien van het Ecomizer-pro systeem

Recent hebben wij een tweetal dieselpompen aangekocht voorzien van de ECOMIZER-PRO pomp-besturingstechnologie.

De ECOMIZER-PRO betreft een uitstoot reducerende en brandstof besparende pomp, welke het toerental van de dieselmotor automatisch aanpast naar gelang de hoeveelheid te verpompen water.
Het biedt de mobiliteit van een diesel pompset, echter de flexibiliteit van een volledig frequentiegeregelde elektrische pompset.
Deze pompsets leiden tot een aanzienlijke uitstoot vermindering en brandstof besparing, kan oplopen tot 55% in vergelijking tot gelijkwaardig materieel zonder deze besturingstechniek.
Het genereert geheel automatisch een uitgebreid logboek met data over het gebruik van de pomp zoals draaiuren, draaidagen, uren tot de volgende onderhoudsbeurt en waarschuwingen of alarmeringen bij het overschrijden van (instelbare) limieten.

De gebruiker heeft mogelijkheden om enkele limieten en/of instellingen zelf te kiezen, welke zijn afgestemd op haar eigen bedrijfsvoering.
De ECOMIZER-PRO met optionele internetverbinding, geeft u de mogelijkheid om pompset volledig extern te monitoren en zelfs te bedienen vanaf elke computer of mobiele telefoon.